Avoin hakemus

Haemme nyt osaavaa ja sitoutunutta sovellus­kehittäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on pääasiassa ohjelmointia ja ohjelmisto­suunnittelua erikois­tavara­kaupan asiakas-, tuote- ja taloushallinnon sovelluksiin, joiden asiakkaat ovat pohjoismaissa. Työ on itsenäistä, pienessä tiimissä tapahtuvaa monipuolista ohjelmistotuotekehitystä, mutta työssä olet myös mukana yli 60 henkilön porukassa.

Työkalu­valikoimaamme kuuluvat muun muassa seuraavat tekniikat: C#, WebAPI (REST), SQL Server, WPF, .NET Core ja lähitulevaisuudessa yhä enemmän modernit web-teknologiat HTML5, CSS, JavaScript, TypeScript, Angular ja/tai React. Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä halusi mukaan kehittämään uutta pilviratkaisua (Azure) tai perinteisempää desktop-ohjelmistoa. Erityisesti pilvi- ja web-teknologioiden osaamisesta saa haettaessa plussaa.

Aikaisemman kokemuksen ohella arvostamme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta. Apteekkialan tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme työpaikan vakaassa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä, mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhönsä. Tuemme myös työntekijöiden jatko­­kouluttautumista ja järjestämme koulutusmatkoja, joilla kohotetaan ryhmähenkeä yhteisellä tekemisellä. Tarjoamme myös kattavat työterveys­­palvelut ja haluamme palkita meillä viihtyvät työntekijät bonuksilla ja eläkesäästö­ohjelmalla.

Rauhallinen työpaikka sijaitsee Raisiossa, jonne bussit (206, 220, 221) kulkevat hyvin Turusta, ja parkkitilaa on runsaasti.

Jätä hakemus täyttämällä alla oleva lomake.