Liity tiimiin

ARVOT & KULTTUURI

VallisData on ihmisläheinen työpaikka, joka pyrkii luomaan parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet työntekijöilleen. Yritys toivottaa tervetulleiksi kaikenikäiset tulokkaat, niin miehet kuin naiset. Uusi koodari saa aloituspaketin lisäksi valita itse haluamansa laitteet. Joka toinen vuosi koko porukka lähtee neljäksi päiväksi reissuun. Suunta voi olla Lappi tai etelän maat, mutta aina on mukavaa yhdessä.

TIIMI

VallisDatan työntekijöille on tyypillistä, että he viihtyvät talossa pitkään. Kaikilla oli vakuuttavia näyttöjä jo yritykseen tullessaan tai vähintäänkin he ovat nuoria lupauksia.

Lue lisää tiimiläisten kokemuksista

KOULUTUS

VallisData arvostaa työntekijöitten kouluttautumistoiveita. Järjestämme koulutusmatkoja ja omaehtoinen kouluttautuminen on mahdollista työajalla. Innokkaimmat kouluttautuvat jopa kymmenen kertaa vuodessa!

URA

VallisDatassa on litteä organisaatio. Välijohtoa ei ole. Työntekijä pääsee keskustelemaan kaikista asioista suoraan päättäjän eli toimitusjohtajan kanssa.

VallisData tarjoaa kilpailukykyisen palkan. Yrityksellä on käytössään avokätinen eläkesäästöohjelma sitoutuneille työntekijöille. Kahden vuoden päästä työsuhteen alkamisesta työntekijälle alkaa muodostua eläkekertymää. Viiden vuoden päästä koko kertymä on omaa rahaa. Tulospalkkio määräytyy yrityksen menestyksen mukaan.

TERVEYS

Työntekijöille on valittu Mehiläisen laajennettu työterveyspaketti, johon kuuluu myös fysioterapia, vapaa-ajan vakuutus ja vakavan sairauden vakuutus.

AVOIN HAKEMUS

Täytä avoin hakemus ja voit pian olla mukana tiimissämme.